הודעה לבעלי האתר

תקופת הניסיון הסתיימה, יש ליצור מנוי דרך ממשק ניהול האתר.
האתר נכנס לרשימת המחיקה ויימחק בקרוב
לחץ כאן אם אינך זוכר את כתובת ממשק ניהול האתר שלך.
מתכון לדגים בירקות ויין

מתכון לדגים בירקות ויין

מתכון לדגים בירקות ויין:
מצרכים: ( לשישה סועדים)                                                              כלים:
-2 קישואים חתוכים לפרוסות                                                               -מחבת עמוקה
-פלפל אדום(שאינו חריף) חתוך לפרוסות                                              -סכין חדה
-רבע כוס יין                                                                                       -כוס רגילה(200 מ"מ)
-כוס מים(ניתן לשחק עם כמות היין והמים)
-בצל קטן ושתי שיני שום קצוצות
-מלח ופלפל

-שש פרוסות דגים(מומלץ לבנים) פרוסים לארבע חתיכות לרוחבם
-ניתן להוסיף פטרוזיליה/כוסברה
-שני לימונים

1)
מניחים מצע של ירקות על תחתית המחבת ומעליהם את פרוסות הדגים ומטבלים במלח ופלפל לפי הטעם. וכאשר מסיימים מוסיפים את שאר הירקות מלמעלה (כולל הפטרוזיליה הבצל והשום)

2)
מוסיפים מעל את היין, המים והלימון עד שאלה מכסים את הדג ואת רוב הירקות, ומטבלים בעוד קצת מלח ופלפל.

3)
מניחים את המחבת על אש גבוהה למשך חמש דקות ולאחר מכן מנמיכים לבינונית (אם זה גולש מעט לפני חמש דקות אפשר להנמיך לפני רק חשוב שיגיע לרתיחה), עד שהדג מלבין(יקח בין 15 - 20 דקות)

4)
מגישים ונהנים מן האוכל


 
תגובות הוסף תגובה הוסף תגובה
Coi בניית אתרים
   הודעה לבעלי האתר

תקופת הניסיון הסתיימה, יש ליצור מנוי דרך ממשק ניהול האתר.
האתר נכנס לרשימת המחיקה ויימחק בקרוב
לחץ כאן אם אינך זוכר את כתובת ממשק ניהול האתר שלך.
דף הבית