סטייק ביין
סטייק ביין:
(לשישה סועדים)
מצרכים: ציוד:
-6 נתחי אנטריקוט או פילה ע"פ הטעם -סכין חדה (לקיצוץ הבצל והשום)
-חצי כוס יין -מנגל או מחבת עמוקה
-פטרוזיליה וכסברה ע"פ הטעם -כוס
-פלפל שחור ומלח -מרית
-שלוש שיני שום -קערה עמוקה וגדולה
-בצל קטן קצוץ
1)
משרים את הנתחים בקערה עם השום, הבצל, הפטרוזיליה, הכוסברה והיין למשך 20 דקות
2)
מוציאים את הנתחים ומטבלים במלח ופלפל, נותנים לשבת עם המלח והפלפל כ-5 דקות ומשרים שוב לעוד עשר דקות.
3)
מוציאים את הנתחים ומטבלים שוב עם עוד מלח ופלפל, ולאחר מכן מטגנים.
4)
מגידים ונהנים
(לשישה סועדים)
מצרכים: ציוד:
-6 נתחי אנטריקוט או פילה ע"פ הטעם -סכין חדה (לקיצוץ הבצל והשום)
-חצי כוס יין -מנגל או מחבת עמוקה
-פטרוזיליה וכסברה ע"פ הטעם -כוס
-פלפל שחור ומלח -מרית
-שלוש שיני שום -קערה עמוקה וגדולה
-בצל קטן קצוץ
1)
משרים את הנתחים בקערה עם השום, הבצל, הפטרוזיליה, הכוסברה והיין למשך 20 דקות
2)
מוציאים את הנתחים ומטבלים במלח ופלפל, נותנים לשבת עם המלח והפלפל כ-5 דקות ומשרים שוב לעוד עשר דקות.
3)
מוציאים את הנתחים ומטבלים שוב עם עוד מלח ופלפל, ולאחר מכן מטגנים.
4)
מגידים ונהנים