מתכון לפאי בננות
פאי בננות:
(מתכון לארבעה סועדים)
מצרכים: ציוד:
-3-5 בננות -פומפיה
-אגוזים/פיסטוקים ועוד ע"פ הטעם -תבנית קטנה-בינונית
-3 כפות סוכר
-בצק פילו/בצק עלים, ניתן לקנות בכל חנות מזון
1)
גוררים את הבננות בפומפיה(לא מאוד דק), ומוסיפים 2 וחצי כפות סוכר.
2)
מרפדים את תחתית ודפנות התבנית בבצק, ומוזגים את מחית הבננות עליה.
3)
מכסים את הבננות בעוד בצק, ומפזרים מעל הבצק את האגוזים והסוכר שנשאר
4) אופים בחום של 180 מעלות צלסיוס למשך רבע שעה-עשרים דקות.
5)
מגישים ונהנים
(מתכון לארבעה סועדים)
מצרכים: ציוד:
-3-5 בננות -פומפיה
-אגוזים/פיסטוקים ועוד ע"פ הטעם -תבנית קטנה-בינונית
-3 כפות סוכר
-בצק פילו/בצק עלים, ניתן לקנות בכל חנות מזון
1)
גוררים את הבננות בפומפיה(לא מאוד דק), ומוסיפים 2 וחצי כפות סוכר.
2)
מרפדים את תחתית ודפנות התבנית בבצק, ומוזגים את מחית הבננות עליה.
3)
מכסים את הבננות בעוד בצק, ומפזרים מעל הבצק את האגוזים והסוכר שנשאר
4) אופים בחום של 180 מעלות צלסיוס למשך רבע שעה-עשרים דקות.
5)
מגישים ונהנים