סלמון בחלב קוקוס
סלמון בחלב קוקוס
(לארבעה סועדים)
מצרכים: ציוד:
4 פרוסות פילה סלמון מחבת עמוקה
פטרוזיליה, שום ובצל קצוצים סכין חדה לקיצוץ השום, הבצל, והפטרוזיליה
פחית חלב קוקוס קרש חיתוך
שמן זית
פלפל ומלח
1)
מחממים במחבת את חלב הקוקוס עם חלק מהפטרוזיליה, הבצל, והשום
2)
מטבלים את הדגים במלח ופלפל ומוסיפים מלמעלה מעט פטרוזיליה(על כל פרוסה בנפרד) ומכניסים למחבת כאשר חלב הקוקוס רתח.
3)
מכסים ומנמיכים את האש לרבע שעה - עשרים דקות
4)
מוציאים מן חלב הקוקוס
5)
מגישים ונהנים
(לארבעה סועדים)
מצרכים: ציוד:
4 פרוסות פילה סלמון מחבת עמוקה
פטרוזיליה, שום ובצל קצוצים סכין חדה לקיצוץ השום, הבצל, והפטרוזיליה
פחית חלב קוקוס קרש חיתוך
שמן זית
פלפל ומלח
1)
מחממים במחבת את חלב הקוקוס עם חלק מהפטרוזיליה, הבצל, והשום
2)
מטבלים את הדגים במלח ופלפל ומוסיפים מלמעלה מעט פטרוזיליה(על כל פרוסה בנפרד) ומכניסים למחבת כאשר חלב הקוקוס רתח.
3)
מכסים ומנמיכים את האש לרבע שעה - עשרים דקות
4)
מוציאים מן חלב הקוקוס
5)
מגישים ונהנים